Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Hirdetések címkéi 'intarziás' (3)

120,000Ft

Intarziás igen jó állapotú szekrénysor asztalokkal hagyatékból

Limitált szériás intarziás komplett szekrénysor asztalokkal hagyatékból eladó. Ez nem fog inogni, összeroskadni!

1472 total views, 0 today

megegyezés szerintFt

Régi komód

1900-as évek eleji intarziás komódok, tálalók, hálószoba garnitúra eladó.

752 total views, 0 today

600000 FtFt

Mosonmagyaróvár

Eladó a képen látható rózsafa berakásos intarziás íróasztal szekrénnyel. Szép állapotban, néhány éve fel lett újítva. Elvihető Mosonmagyaróvárról. Méretek (szélesség / magasság / mélység): berakásos […]

1380 total views, 0 today

antik bútor

Oldalunkon kézzel készített egyedi igényes antik bútorokat talál, illetve értékesítheti azokat, ha Ön restaurátor, vagy kereskedő. Fontosnak tartjuk többször megemlíteni, hogy teljesen igyenes a portálunk, nem jár semmilyen kötelezettséggel a hirdetés feladás, tehát ha nálunk hirdet, Ön jól jár mert oldalunk látogatói kimondottan ezeket a temékeket keresik.

bútor restaurálás

antik bútor / ülőgarnitúra

gondolataink az antik bútorokról

antik bútor: nosztalgia és vegyes érzelmek,

Az antik bútor tulajdonosok egyéniséget tükröznek. Szinte mindenkiből érzelmeket vált ki, még ha ezen érzelmek egészen különbözőek is. Az az igazság, hogy egyre kevesebb azon emberek száma, akik számára az antik bútor valójában nem antik bútor, hanem igenis valódi élmények húzódnak meg mögötte. Déd- és nagyszüleink életének teljesen természetes részei voltak, a későbbi generációk pedig inkább csak „benyomásokként” emlékeznek rájuk – nos, számukra már antik bútor mindez…

Minden bútordarabnak külön története volt. Néhány, a szívekhez legközelebb álló antik bútor a család tulajdonában maradt, a legidősebb unoka saját otthonának díszeként. Némi felújítás, és az antik bútor tökéletesen használható állapotban maradt. Minden egyes antik bútor a lakás igazán különleges, egyedi dísze lett.

Nézzen körül weboldalunkon, vagy hirdesse meg Ön is bútorát. Ne dobja ki soha! Hiszen ekkor egy emléket egy történetet semmisítene meg... Hagyja meg az utókornak, hiszen számukra is a bútor egy kincs lehet. Sajnos ma olyan világot élünk amikor azok a technológiák, amikkel a régi bútorok készültek nem lennének gazdaságosok és kifizetődőek, így nagyon kevés esély van arra, hogy igazi minőségi bútoraink legyenek otthonainkban. Támogassa utókorunkat, hogy megmaradhassanak emlékeink.